Haveservice på hele Langeland

Går du med tanker om en smuk og velplejet have, men du har svært ved at finde til til selv at passe den eller blot ikke har grønne fingre?

Hos Rasmus Tved har vi mange års erfaring med haveservice og meget grønne fingre. Vi tilbyder haveservice til kunder på hele Langeland.

Lad de professionelle stå for haveservice

Hos Rasmus Tved går vi meget op i, at kvaliteten af vores arbejde er i høj kvalitet. Vores mål er altid, at du som kunde ender med et slutresultat, som du vil få glæde af i mange år fremad. Vi vil derfor hjælpe dig med at inden for vedligeholdelse af din have til gråslåning, lugning af bede og meget mere.

Pris på vores haveservice

Vi har ikke nogen fast pris, da vi ved, at der sjældent er to opgaver, der er helt ens. Vi tilbyder derfor at komme ud og kigge på opgaven, så vi kan give den helt rigtige pris på den.

Kontakt os og få et godt tilbud på haveservice

Hvad end du har brug for hjælp til vedligeholdelse af dine have eller blot har brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 20 56 09 56 eller sende en mail til tved@privat.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.